EaseUS Partition Master Free Edition alternativa gratis pentru managementul harddisk-ului

Ca alternativă gratuita la Partition Magic, EaseUS Partition Master Free Edition este o soluție ALL IN ONE pentru partiționarea hdd și un utilitar de gestionare a discului. Acesta vă permite extinderea partiției, în special partiția sistemului, rezolva problema spațiului prea mic pe disc, gestioneaza spațiul pe disc ușor din MBR și GUID Partition Tabelul (GPT) sub Windows 2000/XP/Vista / Windows 7 SP1 / Windows 8 pe 32 biți și 64 biți. Cele mai populare funcții de administrare ale hard disk-ului vin împreună cu o puternică protecție a datelor incluzând: Partition Manager , Partition Wizard Disk & Copy si Partition Wizard pentru recuperare .
Partition Manager:Cea mai buna solutie pentru crearea, ștergerea, redimensionarea / mutarea, unirea, impartirea, stergerea sau formatarea partițiilor pentru o mai bună utilizare a capacității hard disk-ului.
Disk/Partition Copy Solution:Ușor de upgradat discul/ migrarea / copierea discului și volumele de protecție a datelor, fără reinstalarea sistemul de operare Windows.
Partition Recovery Solution:Conceput pentru a recupera partițiile șterse sau pierdute din spațiul nealocat sau recuperarea partițiilor dupa repartitionarea hard disk-ului.Download free aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu: