Lightbeam va arata cine va urmareste online

Cum funcționează add-on-ul:
Lightbeam vizualizează relațiile dintre site-urile pe care le vizitați și site-uri terțe , care sunt active în aceste pagini .
Folosind trei reprezentări grafice distincte interactive - grafic , ceas și lista - Lightbeam vă permite să examinati site-ul individual si din terțe părți reprezentate în timp și spațiu , să identifice activitatile în cazul în care se vor conecta la activitatea dvs. online.
Vizualizarea graficului implicit oferă o vizualizare în timp real cu fiecare site pe care il vizitați și toate cererile terților realizate din browser-ul dumneavoastră . Vizualizarea graficul oferă , de asemenea, filtre reglabile care vă permit să vizualizați mai multe tipuri de date dintr-o privire . Ecranul ceasului vă permite să examinati conexiunile pe o perioadă de 24 de ore . Vizualizarea listei oferă mai multe opțiuni pentruo analiza mai ampla în site-urile individuale . Preferințele site-ului din vizualizarea listei vă permite să blocati site-urile de la conectarea la browser-ul Firefox , vizualizati site-uri care vă interesează sau ascundeti site-urile pe care nu doriți să le vedeți vizualizate .
Lightbeam oferă , de asemenea, un panou de informare care oferă detalii suplimentare despre site-ul selectat și site-urile pe care acesta s-a conectat.
 Mozilla crede că toată lumea ar trebui să aibă instrumentele necesare pentru a lua propriile decizii cu privire la intimitatea lor on-line și a celor care colectează date despre ei. Cu Lightbeam add-on și un server de baze de date, oferim o platforma de cercetare ( deschisa ), o comunitate care are ca scop de a sensibiliza , de a promova o analiză și , în cele din urmă , schimbarea de politică în domeniul de urmărire și protectiei vieții private. Lightbeam este un pas într- un efort mai mare , concertat de Mozilla și partenerii săi pentru a oferi utilizatorilor web un control mai mare și transparența datelor lor personale. Instaleaza de aici sau din meniul add-ons al browser-ului Firefox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu: