KingSoft PC Doctor suita de programe antivirus si optimizare

KingSoft PC Doctor este o  suita de programe antivirus si optimizare Windows, cleaner oferita gratuit de KingSoft, este o alternativa viabila si in multe cazuri mai eficienta la programele comerciale, nu necesita multe cunoastinte in domeniu, doar un minim necesar. Suita contine uramatoarele:
- Anti-Trojan detine un motor desecuritate Cloud revoluţionar  şi V10 un puternic motor antivirus  local
-Funcţia de reparare a PC-ului  oferă utilizatorilor  sistemului de operare Windows descoperirea vulnerabilitatilor de scanare şi de servicii, sprijin pentru vulnerabilitatea patch-urilor,  rapid şi uşor de utilizat. Între timp, funcţia de vulnerabilitate pentru Windows Repair prezintă performanţe avansate privind sistemul de operare Microsoft Windows 7.
-Cleaner este proiectat pentru curăţarea fişierelor Windows OS neutilizate şi fişierelor temporare, stergerea urmelor de activităţi on-line şi istoria internetului, precum şi de curăţare  registry. Utilizatorii pot executa funcţia One-Click pentru a rula Cleaner pentru a elibera  spaţiu pe hard disk-ul  calculatorului.
-System Repair este o funcţie utilă proiectata pentru  scanarea functionarii anormale a sistemului de operare Windows şi furnizează servicii de reparaţii profesionale şi rapide
-Trace Cleaning este o funcţie  pentru stergerea urmelor de activităţi online, locale de operare pe calculator, istorie şi comportament, istoria Internet.
-Plug-in Cleaning ofera curatarea  plug-in-rilor  suspecte.
Download gratuit si mai multe informatii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu: