Google + viitorul retelelor sociale?

O scurtă prezentare Google+

Google+ face activitatea de stabilire a relațiilor pe web mai asemănătoare cu stabilirea de relații în lumea reală. Împărtășiți gânduri, transmiteți linkuri și fotografii persoanelor din diverse cercuri. Cu ajutorul sistemului simplu de chat video, puteți purta discuții cu până la nouă persoane simultan. Sistemul de chat pentru grupuri vă permite să reuniți simplu și rapid toți prietenii pe aceeași pagină. Suntem extrem de încântați de noua abordare a noțiunii de comuniune pe care am creat-o prin Google+, dar acesta nu este decât începutul.

Cercuri

Dvs. distribuiţi conţinuturi diferite către persoane diferite. Dar distribuirea conţinuturilor potrivite către persoanele potrivite nu ar trebui să fie o problemă. Cu funcţia Cercuri, este uşor să plasaţi într-un cerc prietenii cu care vă întâlniţi sâmbătă seara, părinţii în alt cerc, iar pe şeful dvs. într-un cerc numai al lui, exact ca în viaţa reală.

Hangouts

Unele dintre cele mai bune aspecte ale ieşitului în oraş sunt întâlnirile spontane cu prietenii. Hangouts aduce spontaneitatea pe web. Fie că sunteți acasă în pijama, fie pe stradă cu telefonul mobil, întâlnirile hangout video vă permit să reuniți până la nouă prieteni. Mai bună decât atât este numai o întâlnire efectivă cu prietenii.

Jocuri

Google+ are și o cameră pentru jocuri. Jucați poker, creați o nouă civilizație, umiliți un purcel sau trageți în tot ce mișcă. Când ai o mare realizare, poți să o împărtășești cu ușurință numai celor interesați de noutățile tale din domeniul jocurilor. Realizarea unui scor mai bun decât al unui prieten este un bun motiv de a intra în vorbă.
Cum se numea restaurantul acela pe care îl tot lăuda prietenul tău săptămâna trecută? Cine mă poate învăța să dansez vals? Cum este să participi la Cupa Mondială? Căutarea vă oferă noutăți privind persoanele din cercurile proprii, știri de pe web și mesaje publice Google+. Acestea vă oferă acces imediat la subiectele care vă interesează și la persoanele care sunt, de asemenea, interesate de acestea.

Încărcare instant

E distractiv să faci fotografii. E distractiv să distribui fotografii. Să preiei fotografii din telefon şi să le încarci pe web nu e deloc distractiv. De aceea am creat funcția Încărcare instant, așa că nu mai trebuie să vă faceți griji că veți putea pierde amintiri importante. De acum înainte, fotografiile se vor încărca singure.

Messenger

Coordonarea cu prietenii poate fi dificilă, mai ales dacă încercaţi să trimiteţi mesaje text unui grup de persoane simultan. Messenger reuneşte toate conversaţiile disparate într-un sigur chat de grup, astfel că toţi participă la aceeaşi discuţie, fără dificultate.
Sursa google.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu: