Wolfenstein: Enemy Territory - Joc gratuit RPG

Wolfenstein: Enemy Territory este un joc gratuit, stand-alone, joc multiplayer în care esti platit jucator al Axei sau a Aliatilor in echipa de luptă. Este un joc de echipa, veti câştiga sau cădea împreună cu tovarăşii dumneavoastră. Singura modalitate de a finaliza obiectivele care conduc la victorie este de cooperare, cu fiecare jucător care să acopere nevoile colegiilor şi folosirea abilităţilor de clasă speciale în mod concertat cu alte persoane.
Dispunând de suport multiplayer pentru până la 32 de jucători, Wolfenstein: Enemy Territory este testul suprem de comunicare şi lucrul în echipă pe câmpul de luptă. Jucătorii se alătura în luptă ca unul dintre cele cinci clase de personaje distincte, fiecare cu abilităţi de luptă unice. Covert Ops poate fura uniformele de la duşmanul căzut şi de a efectua recunoaşteri ascunse în spatele liniilor inamice, in timp ce inginerii pot planta şi difuza minele terestre, precum şi construcţia şi structurile de luptă, inclusiv poduri, turnuri de paza si baze transmitere operaţiuni în mijlocul campului de luptă pentru a obţine avantaje pentru echipa lor. Medici oferă sănătate şi reînvie coechipierii căzuti, astfel ca Observator domeniul de utilizare binoclurilor pentru a marca pozitiile inamice. Fiecare echipă Axis sau aliaţii se poate împărţi în echipe mai mici pentru foc si comunicare rapid şi uşor cu ajutorul unui sistem de mesagerie intuitiv si harta de comanda dinamica al întregului câmp de luptă.
Nu cine câştiga o singură bătălie câştiga războiul. În Wolfenstein: Enemy Territory mai multe obiective pe bază de scenarii sunt legate între ele de-a lungul a trei harti pentru a forma o campanie în cazul în care echipele lupta pentru victorii succesive. Pe parcursul unei campanii, jucatorii castiga experienta in categorii precum sensul de luptă şi a armamentului uşor, precum şi abilităţile lor de clasă specifice, fiecare dintre care persistă şi se acumulează pe parcursul campaniei. Pe măsură ce jucătorii ating niveluri mai ridicate în fiecare din cele şapte categorii în care sunt premiate cu abilităţi îmbunătăţite, precum şi promoţiile câmpului de luptă. Cele 28 de capacităţi sporite variază de la capacitatea de muniţii mai mari şi mai rapide ori, pentru abilitatea de a vedea minele de teren, reînvia coechipierii căzuti sau utilizaţi o mitraliera in loc de un pistol ca arma secundara.
În plus faţă de modurile de obiective şi de campanie, Wolfenstein: Enemy Territory introduce o echipă bazată pe Ultimele-Man-permanent modul de joc, în cazul în care echipa-colegii să poata sa coopereze pentru a asigura ca echipa lor are supravieţuitori pe câmpul de luptă. În plus, Splash Damage a creat un nou sistem de camuflare pe teren, care permite jucătorilor să se ascunda sau să adopte o poziţie de lunetist în iarba mare sau varfuri de munte cu zăpadă. Cu numeroase moduri de joc, campanii de epic, progresul, caracterul persistent şi de un arsenal cu putere de foc coplesitoare, inclusiv minele de teren, mortiere, mobile MG-42S şi o armă cu lunetă inamici vor fi redusi la tacere. Descarca aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu: