PBX TV programe de televiziune gratis pe internet.

PBX TV este o platforma de distributie de content online (live TV, VoD) si comunicatii (VOIP). Aceasta este compatibila cu majoritatea platformelor actuale:
- PC: Windows XP/Vista/7, Linux si Mac OS X
- browsere: Internet Explorer, Firefox si Google Chrome
- telefoane mobile: Windows Mobile
- receptoare pentru televizor: PBX TV 100 STB
- carputere: PBX TV for cars.
Platforma PBX TV este construita 100% in Romania folosind tehnologie proprietara. O multitudine de aplicatii au fost scrise special pentru acest proiect, incepand cu encoderele care au la baza aplicatia Star Media Center, sistemul de billing, baza de date in format proprietar etc si terminand cu tehnologia de publishing pointuri care face tot acest serviciu posibil. Spre deosebire de alte platforme de distributie live TV, PBX TV nu intampina problema gatuirii de banda datorita publishing pointurilor. Aceste publishing pointuri distribuie local continutul live astfel incat pe distante mari doar o singura conexiune este necesara per canal, acesta fiind distribuit local unde este suficienta largime de banda si astfel end-userul se bucura de o calitate a semnalului ireprosabila.
Interconectand mai multe retele PBX (ex: PBX Romania, PBX USA), avem intentia sa construim o retea globala de distributie de content. Oriunde sunteti in lume puteti accesa televiziunile din orasul natal folosind platforma PBX TV. Pentru a vizualiza trebuie sa va faceti un cont gratis care dureaza un minut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu: